HTML

Nallah Dee

Friss topikok

Linkblog

Riki buli!!!!

Nallah D. 2010.02.21. 18:38

Tegnap lezajlott Riki Church 40. szülinapi bulija. Örömmel jelenthetem, kibaszott jó volt!!!!!

Először a Mad Dolls játszott. Kibaszottul jó volt. Nem sokára kijön a lemezük(ha érdekel valakit akkor majd szólok mikor)

Utánuk jött a Ramones Mania(oh yeah!!!),majd (számomra a nap fénypontja)a DRUGZONE!!!!!!!iszonyatosan jó műsort adtak(csak amilyet szoktak). Sok kis hülyegyerek aki csak Junkiesra ment be, egyből oda állt elém és tátott szájjal bámulták Linda Daemont.szegány kisfiúknak mág ugyan nem áll fel, de  látszott, hogy Linda látványától nagyon erőlködnek(lehet, hogy ennek a mondatnak most nem sok értelme volt, de szerintem ki tudjátok hámozni a lényeget). Közben behozték a riki csináltatott tortát.

Mindenki körbecsókolgatta Rikit(persze csak a hozzá közel álló barátait). Érdekes lett volna, ha végig smárolja egész Wigit...

Utánuk jött a Junkies. természetesen a tőlük megszokott fergeteges buli R'N'R' hangulatban.Junkies alatt volt szerncsém belebotlani Linda Daemonba, de sajnos nem tudtunk sokat beszélni, mert még másokkal is kellett beszélnie és rohangált szegénykém össze-vissza. De azért örültem, hogy köszöntünk.

A buli végén persze ment a faxa zene és vagy seggrázásba, vagy pedig pogózásba kezdtünk. Sajna csak kettőig meredtunk(lőtték a pizsit:S), de addig is jól éreztük magunkat. Még volna mit mesélni, mert ez csak a száraz beszámoló. ami élmények voltak...na mindegy majd máskor.

Címkék: koncert drugzone riki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nalllahd.blog.hu/api/trackback/id/tr271778775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása